EU-Statistics on Income and Living Conditions (EU-SILC)

Enlla莽 al recurs
Autoria: Eurostat, Comissi贸 Europea

Estad铆stiques sobre ingressos, inclusi贸 social i condicions de vida (habitatge, treball, educaci贸 i salut) a Europa. Cobreixen aspectes objectius i subjectius d’aquests temes, tant en termes monetaris com no monetaris, tant per a llars com per a persones. En altres dominis estad铆stics, s’ofereixen dades addicionals sobre condicions de vida; en concret, sobre poblaci贸, salut,聽educaci贸 i formaci贸 i mercat laboral.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework