eurostat

Enlla莽 al recurs
Autoria: Comissi贸 Europea
El lloc web d’Eurostat ofereix acc茅s a totes les bases de dades, eines, productes i serveis estad铆stics de l’oficina d’estad铆stica de la Uni贸 Europea. La secci贸 “Euro indicators” recull els indicadors econ貌mics mensuals o trimestrals; “Database” permet extreure dades en diferents formats; “Statistics by theme” inclou les dades classificades per temes, i “Statistics A-Z” ofereix enlla莽os directes a les seccions tem脿tiques relacionades.

Les publicacions interactives cobreixen un tema mitjan莽ant textos breus, visualitzacions interactives, mapes, v铆deos, etc.; les eines de visualitzaci贸 presenten les dades d’una manera atractiva i f脿cil d’entendre, i l'”Education corner” ofereix eines i explicacions que faciliten la comprensi贸 de les estad铆stiques per a professorat i estudiants.

A m茅s, Eurostat edita altres publicacions; ofereix l’enciclop猫dia d’estad铆stiques europees “Statistics Explained“, i la completa amb un glossari estad铆stic que aclareix tots els termes utilitzats.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework