Exploring Economics

Enlla莽 al recurs
Autoria: Network for Pluralist Economics
Any: 2016
Etapa: Batxillerat, Universitat
Idioma: Castell脿, Angl猫s, Alemany i Franc猫s

Plataforma d’e-learning d’acc茅s obert que pret茅n despla莽ar l’ensenyament de l’economia des del seu estat monodisciplinar i unilateral predominant cap a un enfocament obert, interdisciplinari i pluralista.

Exploring Economics respon a la crida internacional d’estudiants i acad猫mics per a un canvi fonamental en l’economia que s’ha vist refor莽at per la crisi financera de 2007/2008 i l’acceleraci贸 del canvi clim脿tic en la primera fase del segle XXI.

En presentar i difondre idees alternatives sobre l’economia, la plataforma busca canviar el pensament econ貌mic dels joves d’avui i transformar l’economia del dem脿 en un sistema m茅s sostenible ambiental i socialment.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework