Exploring Economics

Enllaç al recurs
Autoria: Network for Pluralist Economics
Any: 2016
Etapa: Batxillerat, Universitat
Idioma: Castellà, Anglès, Alemany i Francès

Plataforma d’e-learning d’accés obert que pretén desplaçar l’ensenyament de l’economia des del seu estat monodisciplinar i unilateral predominant cap a un enfocament obert, interdisciplinari i pluralista.

Exploring Economics respon a la crida internacional d’estudiants i acadèmics per a un canvi fonamental en l’economia que s’ha vist reforçat per la crisi financera de 2007/2008 i l’acceleració del canvi climàtic en la primera fase del segle XXI.

En presentar i difondre idees alternatives sobre l’economia, la plataforma busca canviar el pensament econòmic dels joves d’avui i transformar l’economia del demà en un sistema més sostenible ambiental i socialment.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework