Fem una campanya per la banca 猫tica

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: FETS, La Nave Va i FIARE Banca 脠tica.
Any: 2015
Etapa: Secund脿ria
La Fundaci贸 FIARE i l鈥橭NG FETS, amb la col路laboraci贸 de l鈥檃ssociaci贸 de teatre social 鈥淟a Nave Va鈥, realitzen un treball de sensibilitzaci贸 amb l’alumnat per donar a con猫ixer els criteris de la banca 猫tica, i tamb茅 proposen la visita a organitzacions com la Fundaci贸 ARRELS, Roba Amiga o Cydonia.

A partir d’aqu铆, l’alumnat rep l鈥檈nc脿rrec de dissenyar i posar en marxa una campanya de difusi贸 de les finances 猫tiques, mitjan莽ant la identificaci贸 dels valors relacionats amb el consum i els diners. En la darrera fase del projecte, l’alumnat produeix un cartell i un tr铆ptic divulgatiu que es reparteix pel barri; duu a terme una xerrada, i respon trucades d鈥檌nformaci贸.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework