Fer recerca a Secundària. Un repte per a l’alumnat i per al professorat

Fitxa del document
Autoria: María del Pilar Menoyo Díaz
Editorial: Associació de Mestres Rosa Sensat
Any: 2014
Idioma: Català

Llibre de la professora María del Pilar Menoyo, Premi Marta Mata de Pedagogia 2013, biòloga i doctora en matemàtiques i ciències per la UAB, qui treballa des del 1992 a l’Institut Juan Manuel Zafra de Barcelona.

L’obra, publicada dins de la col·lecció Premis de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, mostra propostes de gradació i actuació dirigides al professorat per incorporar la realització de treballs de recerca per part de l’alumnat ja des de 1r d’ESO. “Si volem una educació per a tota la població, que accepti les diferències i que aprofiti la diversitat com una oportunitat per promoure l’aprenentatge, haurem de portar a terme pràctiques educatives per estimular la creativitat, la gestió de la informació i la comunicació de resultats”, recull la línia argumental de la publicació.

Aquest llibre està basat en la tesi doctoral “Anàlisi del procés de realització i tutorització dels treballs d’investigació a secundària: propostes didàctiques per millorar la competència en recerca de l’alumnat“, que es pot consultar en accés obert a través del portal Tesis Doctorals en Xarxa.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework