F贸rmulas para la igualdad

La Fundaci贸 Dones presenta aquest programa did脿ctic (PDF) per facilitar la coeducaci贸 a les aules i el foment de la igualtat de drets i oportunitats entre g猫neres. Els materials parteixen de la proposta de diverses f贸rmules per a la igualtat estructurades en dos blocs combinables: f贸rmules tem脿tiques i f贸rmules metodol貌giques. S’inclouen aspectes com l’an脿lisi de l’origen de les desigualtats, el foment d’aspectes com la coresponsabilitat o l’educaci贸 afectiva-sexual mitjan莽ant l’an脿lisi del llenguatge als mitjans audiovisuals o facilitant la reflexi贸 personal sobre el propi entorn.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework