Galileo.org

galileoAcc茅s a la xarxa
Idioma:聽Angl猫s

La Xarxa Educativa Galileu 茅s una organitzaci贸 ben猫fica independent (formada per educadors de pensament l铆der i un Consell d’Administraci贸 d’alt perfil) que crea, promou i difon pr脿ctiques d’ensenyament i aprenentatge innovadores a trav茅s de la investigaci贸, l’aprenentatge professional i el foment de col路laboracions externes. Galileu treballa amb estudiants, docents i responsables pol铆tics de Canad脿 tant presencialment com en l铆nia.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework