Global Burden of Disease (GBD) data

Enlla莽 al recurs
Autoria: IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation)

Estimacions globals, regionals, nacionals i, en alguns casos, subnacionals de la c脿rrega de malalties, lesions i factors de risc. Es poden descarregar de les Visualitzacions de dades GBD i del Global Health Data Exchange (GHDx), un cat脿leg de dades demogr脿fiques i de salut del m贸n. El GHDx t茅 una Eina de fonts d鈥檈ntrada de dades, una Eina de resultats, i una Eina de comparaci贸. GBD disposa d’una secci贸 d'”Infografies i breus“.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework