Global Climate Change: Vital Signs of the Planet

Enlla莽 al recurs
Autoria: NASA
El web Canvi clim脿tic global: signes vitals del planeta proporciona dades i visualitzacions actuals sobre el clima canviant de la Terra, presentades des de la perspectiva de la NASA. Inclou un apartat de Gr脿fics i multim猫dia, que mostra informaci贸 gr脿fica en base a dades sobre atmosfera, cicle del carboni, mites del canvi clim脿tic, escalfament global, canvis a la terra, oceans i gel, i cicle de l鈥檃igua.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework