Global Education in Europe to 2015: Strategy, policies, and perspectives

Global Education in Europe to 2015Acc茅s al document
Autoria:聽O鈥橪oughlin, E.; Wegimont, L. (eds).
Editorial: North-South Centre of the Council of Europe
Lloc: Lisboa
Any:聽2003
Idioma:聽Angl猫s

Aquest informe es basa en els procediments i resultats del Congr茅s Europeu d’Educaci贸 Global celebrat a Maastricht al novembre del 2002. El document pret茅n ser un registre de les actes d’aquest congr茅s i un recurs 煤til per a la reflexi贸 i l’acci贸 pol铆tica en la cerca d’una millor i major agenda de l’Educaci贸 Global a Europa i m茅s enll脿.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework