Global express

Acc茅s al material
Autoria: Oxfam Interm贸n i Xarxa d’educadors i educadores per a una ciutadania global
Any: Des del 2001
Etapa: ESO i batxillerat
Idioma: Castell脿, catal脿, eusquera i gallec

Material did脿ctic dirigit a estudiants de secund脿ria (12 a 17 anys) que permet con猫ixer i analitzar tem脿tiques d’actualitat que tenen dimensi贸 global. Cada proposta consta d’un dossier informatiu sobre el tema, un llibre d’activitats per a l’estudiant i una guia did脿ctica.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework