Global Forest Resources Assessment

Enlla莽 al recurs
Autoria: Organitzaci贸 de les Nacions Unides per a l’Alimentaci贸 i l’Agricultura (FAO)

La plataforma d’Avaluaci贸 dels Recursos Forestals Mundials (FRA, per les seves sigles en angl猫s) proporciona informaci贸 essencial per entendre l’extensi贸 dels recursos forestals, el seu estat, gesti贸 i usos.

La FAO ha estat monitoritzant els boscos del m贸n a intervals de 5 a 10 anys des de 1946. Actualment, ho fa cada cinc anys en un intent de proporcionar un enfocament coherent per descriure els boscos del m贸n i com estan canviant. L’avaluaci贸 es basa en dues fonts principals de dades: els informes de pa铆s elaborats per corresponsals nacionals i la teledetecci贸 realitzada per la FAO juntament amb els punts focals nacionals i els socis regionals.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework