Global Health Security Index

Enlla莽 al recurs
Autoria: Nuclear Threat Initiative (NTI) i Johns Hopkins Center for Health Security (JHU), amb The Economist Intelligence Unit (EIU).

L’脥ndex de Seguretat Sanit脿ria Global (GHS) 茅s la primera avaluaci贸 exhaustiva i an脿lisi comparativa de la seguretat sanit脿ria i les capacitats relacionades en els 195 pa茂sos que formen els Estats part del Reglament Sanitari Internacional (IHR [2005]).

Les organitzacions que l鈥檋an desenvolupat creuen que millorar脿 la capacitat internacional per abordar els brots de malalties infeccioses que poden provocar epid猫mies internacionals i pand猫mies.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework