Global.health

Enlla莽 al recurs
Autoria: Investigadors/es d’Oxford, Harvard, Northeastern, el Boston Children’s Hospital, Georgetown, la Universitat de Washington i el Centre Johns Hopkins per a la seguretat sanit脿ria

Dip貌sit de dades globals i plataforma de visualitzaci贸 que permet l’acc茅s obert a dades de malalties infeccioses en temps real. El seu conjunt de dades sobre la COVID-19 cont茅 informaci贸 detallada sobre m茅s de 50 milions de casos de m茅s de 100 pa茂sos, que es recullen en un mapa interactiu.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework