Google Science Fair

Enllaç al recurs

Concurs en línia de ciència i tecnologia en el qual poden participar joves de tot el món d’entre 13 i 18 anys. La seva finalitat és animar-los a canviar el món a través de la investigació científica i la resolució de problemes. Al llarg de la investigació, l’alumnat ampliarà els seus coneixements sobre el tema que hagi triat i anirà desenvolupant una sèrie d’habilitats fonamentals.

  • Per als participants, el web del concurs ofereix, entre altres recursos:
    • “Generador de millores”: una eina de recerca que, segons els interessos i habilitats de l’alumnat, li ofereix enllaços temàtics trobats a Google per iniciar la seva investigació per a un món millor.
    • “Recursos de ciències”: enllaços a les activitats d’entitats com National Geographic, que poden contribuir a la inspiració científica de l’alumnat.
  • Per a professorat i tutors, recursos que poden servir per fomentar la participació d’estudiants, desenvolupar els coneixements adquirits a classe i influir positivament en la seva experiència.
    • Kit d’Eines d’Idees: D’on sorgeix una idea? Com la convertim en projecte?
    • Unitats didàctiques per a alumnat de 13 a 18 anys.

Altres recursos interessants inclosos al web del concurs són, d’una banda, els criteris utilitzats pel jurat per a l’avaluació dels projectes (que poden servir al professorat per avaluar altres projectes de recerca per als drets humans realitzat a l’aula) i les experiències d’investigació finalistes en les diferents edicions del concurs.

Etiquetes:,

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework