Google Science Fair

Enlla莽 al recurs

Concurs en l铆nia de ci猫ncia i tecnologia en el qual poden participar joves de tot el m贸n d’entre 13 i 18 anys. La seva finalitat 茅s animar-los a canviar el m贸n a trav茅s de la investigaci贸 cient铆fica i la resoluci贸 de problemes. Al llarg de la investigaci贸, l’alumnat ampliar脿 els seus coneixements sobre el tema que hagi triat i anir脿 desenvolupant una s猫rie d’habilitats fonamentals.

  • Per als participants, el web del concurs ofereix, entre altres recursos:
    • “Generador de millores”: una eina de recerca que, segons els interessos i habilitats de l’alumnat, li ofereix enlla莽os tem脿tics trobats a Google per iniciar la seva investigaci贸 per a un m贸n millor.
    • “Recursos de ci猫ncies”: enlla莽os a les activitats d’entitats com National Geographic, que poden contribuir a la inspiraci贸 cient铆fica de l’alumnat.
  • Per a professorat i tutors, recursos que poden servir per fomentar la participaci贸 d’estudiants, desenvolupar els coneixements adquirits a classe i influir positivament en la seva experi猫ncia.
    • Kit d’Eines d’Idees: D’on sorgeix una idea? Com la convertim en projecte?
    • Unitats did脿ctiques per a alumnat de 13 a 18 anys.

Altres recursos interessants inclosos al web del concurs s贸n, d’una banda, els criteris utilitzats pel jurat per a l’avaluaci贸 dels projectes (que poden servir al professorat per avaluar altres projectes de recerca per als drets humans realitzat a l’aula) i les experi猫ncies d’investigaci贸 finalistes en les diferents edicions del concurs.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework