Grandes Economistas

Es tracta d’una enciclopèdia virtual editada pel grup de recerca Eumednet, de la Universitat de Màlaga. Inclou breus articles sobre 927 economistes, així com pensadors i científics socials que han fet contribucions en aquest àmbit. S’inclouen els clàssics, però també aquells que han fet aportacions més concretes, d’interès per a una determinat àmbit científic o geogràfic, que potser són reconeguts al seu propi país però ignorats per un món acadèmic dominat pels autors anglosaxons. A l’espai web del grup Eumednet, pot accedir-se a molts altres materials d’interès per a la Secundària i la Universitat.

Enllaç al recurs

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework