S’obre un grup de recerca d’estudiants de Batxillerat sobre l’Agenda 2030

S’hi poden inscriure alumnes de centres de Batxillerat públics de la província de Barcelona que estiguin realitzant (o vulguin realitzar) treballs de recerca sobre alguna de les problemàtiques incloses a l’Agenda 2030.

La Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona i l’Institut de Ciències de l’Educació UB (ICE UB) ofereixen, a l’alumnat de centres de Batxillerat públics de la província de Barcelona (excepte la capital catalana), la possibilitat de participar en un grup de recerca sobre problemàtiques incloses a l’Agenda 2030 de desenvolupament sostenible global, en què podrà rebre assessorament sobre la recerca i intercanviar recursos amb estudiants de diferents centres educatius.

Durant el tercer trimestre del curs, el grup es trobarà en dues ocasions:

Dies: Divendres 4 de maig i 8 de juny de 2018

Horari: De 17:30 a 19:30 hores

Lloc: Campus de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, 08014 de Barcelona).

Opcionalment, l’estudiant pot assistir a trobades d’assessorament a la UB durant l’estiu.

Per participar al grup, cal inscripció prèvia, mitjançant un correu electrònic a recercapau@ub.edu en què s’indiqui nom i primer cognom de l’estudiant, institut de procedència i objectiu de recerca. Les places són limitades.

informació i inscripcions: recercapau@ub.edu / 93 403 96 12

Paral·lelament a l’alumnat, el professorat tutor d’aquests treballs de recerca també pot participar al curs “Recerca de Batxillerat per a la ciutadania global“, que inclou trobades presencials els dimecres 11 d’abril, 9 de maig i 13 de juny de 2018, de 17:30 a 19:30, al Campus de Sants. Inscripció aquí.

Ambdues activitats s’emmarquen en el projecte “Interdependents, corresponsables: L’Agenda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat” (2017-2019), de la Fundació Solidaritat UB i l’ICE UB, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A banda del grup de recerca i del curs semipresencial, tant l’alumnat com el professorat tenen a la seva disposició diversos recursos (propostes de recerca, guies temàtiques amb fonts d’informació…) per a treballs de recerca al voltant de l’Agenda 2030.

Als instituts públics de la ciutat de Barcelona, la Fundació Solidaritat UB i l’ICE UB també assessoren treballs de recerca des de la perspectiva de la pau, els drets humans i la ciutadania global. Ho fan en l’àmbit del programa Recerca per la ciutadania global, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

 

El contingut del projecte “Interdependents, corresponsables” és responsabilitat de la Fundació Solidaritat UB i no reflecteix necessàriament l’opinió de la Diputació de Barcelona.

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework