S’obre un grup de recerca d’estudiants de Batxillerat sobre l鈥橝genda 2030

S’hi poden inscriure alumnes de centres de Batxillerat p煤blics de la prov铆ncia de Barcelona que estiguin realitzant (o vulguin realitzar) treballs de recerca sobre alguna de les problem脿tiques incloses a l鈥橝genda 2030.

La Fundaci贸 Solidaritat de la Universitat de Barcelona i l’Institut de Ci猫ncies de l’Educaci贸 UB (ICE UB) ofereixen, a l’alumnat de centres de Batxillerat p煤blics de la prov铆ncia de Barcelona (excepte la capital catalana), la possibilitat de participar en un grup de recerca sobre problem脿tiques incloses a l’Agenda 2030 de desenvolupament sostenible global, en qu猫 podr脿 rebre assessorament sobre la recerca i intercanviar recursos amb estudiants de diferents centres educatius.

Durant el tercer trimestre del curs, el grup es trobar脿 en dues ocasions:

Dies: Divendres 4 de maig i 8 de juny de 2018

Horari: De 17:30 a 19:30 hores

Lloc: Campus de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, 08014 de Barcelona).

Opcionalment, l鈥檈studiant pot assistir a trobades d鈥檃ssessorament a la UB durant l鈥檈stiu.

Per participar al grup, cal inscripci贸 pr猫via, mitjan莽ant un correu electr貌nic a recercapau@ub.edu en qu猫 s鈥檌ndiqui nom i primer cognom de l鈥檈studiant, institut de proced猫ncia i objectiu de recerca. Les places s贸n limitades.

informaci贸 i inscripcions: recercapau@ub.edu / 93 403 96 12

Paral路lelament a l’alumnat, el professorat tutor d’aquests treballs de recerca tamb茅 pot participar al curs “Recerca de Batxillerat per a la ciutadania global“, que inclou trobades presencials els dimecres 11 d鈥檃bril, 9 de maig i 13 de juny de 2018, de 17:30 a 19:30, al Campus de Sants. Inscripci贸 aqu铆.

Ambdues activitats s’emmarquen en el projecte 鈥Interdependents, corresponsables: L鈥橝genda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat鈥 (2017-2019), de la Fundaci贸 Solidaritat UB i l鈥橧CE UB, que compta amb el suport de la Diputaci贸 de Barcelona.

A banda del grup de recerca i del curs semipresencial, tant l’alumnat com el professorat tenen a la seva disposici贸 diversos recursos (propostes de recerca, guies tem脿tiques amb fonts d’informaci贸…) per a treballs de recerca al voltant de l’Agenda 2030.

Als instituts p煤blics de la ciutat de Barcelona, la Fundaci贸 Solidaritat UB i l’ICE UB tamb茅 assessoren treballs de recerca des de la perspectiva de la pau, els drets humans i la ciutadania global. Ho fan en l’脿mbit del programa Recerca per la ciutadania global, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

 

El contingut del projecte “Interdependents, corresponsables” 茅s responsabilitat de la Fundaci贸 Solidaritat UB i no reflecteix necess脿riament l’opini贸 de la Diputaci贸 de Barcelona.

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework