Grup Competències i EpD a la xarxa social Internet en el Aula

Dins de la xarxa social Internet en el Aula, el grup Competències i Educació per al Desenvolupament vol ampliar l’abast del programa Competències i EpD a partir de l’intercanvi de perspectives i experiències sobre la integració en la programació educativa dels aprenentatges vinculats a la solidaritat, la pau, el desenvolupament humà sostenible i els drets humans, en el marc del currículum per competències.

Per participar al grup, has d’inscriure’t primer a Internet en el Aula, una xarxa social sostinguda per l’Institut Nacional de Tecnologies Educatives.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework