Grup Compet猫ncies i EpD a la xarxa social Internet en el Aula

Dins de la xarxa social Internet en el Aula, el聽grup Compet猫ncies i Educaci贸 per al Desenvolupamentvol ampliar l’abast del聽programa Compet猫ncies i EpD聽a partir de l’intercanvi de perspectives i experi猫ncies sobre la integraci贸 en la programaci贸 educativa dels aprenentatges vinculats a la solidaritat, la pau, el desenvolupament hum脿 sostenible i els drets humans, en el marc del curr铆culum per compet猫ncies.

Per participar al grup, has d’inscriure’t primer a Internet en el Aula, una xarxa social sostinguda per l’Institut Nacional de Tecnologies Educatives.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework