Grup de recerca de Batxillerat en drets humans i sostenibilitat global

Les trobades tindran lloc entre el 25 de juny i el 26 de juliol, en horari de matí o de tarda, al Campus UB de Sants (c/ Melcior de Palau 140 de Barcelona). Per formar part del grup, cal participar-hi un dia a la setmana durant un mínim de 3 setmanes. Inscriu-t’hi!

Els conflictes armats; la desigualtat econòmica; les migracions internacionals forçades; les crisis humanitàries; la sobreexplotació dels recursos; el canvi climàtic; la discriminació o persecució per raons de gènere, orientació sexual, raça, opinions polítiques, pobresa… són algunes de les violències que pateix el món actual.

El desarmament, el comerç just, la banca ètica, la sobirania alimentària, la solidaritat internacional, el desenvolupament sostenible, la cura de la biodiversitat i els ecosistemes, la igualtat de les persones, la defensa dels defensors i defensores de drets humans, l’asil, la democràcia participativa, la justícia i reparació… són algunes de les seves alternatives.

Investigues alguna d’aquestes qüestions?
Aquest estiu, vine a fer el teu treball de recerca a la UB.

T’oferim trobades d’assessorament en aules d’informàtica de la UB perquè puguis avançar en el teu treball de recerca de batxillerat.

Alhora, et trobaràs amb d’altres estudiants amb inquietuds similars, amb qui podràs intercanviar materials i experiències, i qui sap si engegar accions per la justícia global.

Les trobades tindran lloc entre el 25 de juny i el 26 de juliol, en horari de matí o de tarda, al Campus UB de Sants (c/ Melcior de Palau 140 de Barcelona). Per formar part del grup, hauries de participar-hi un dia a la setmana durant un mínim de 3 setmanes.

Inscriu-t’hi!

 

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona

 

 

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework