Projecte de recerca

En el quart curs tots els alumnes han de fer un projecte de recerca en equip, l’objectiu del qual 茅s contribuir al desenvolupament de les compet猫ncies b脿siques i, especialment, de la compet猫ncia d’aprendre a aprendre i de la compet猫ncia d’autonomia i iniciativa personal.

Aquest projecte t茅 una durada de 35 hores lectives, que es poden distribuir de les seg眉ents formes:

  • de manera extensiva al llarg del curs, dins l’horari d’alguna mat猫ria, 脿mbit o projecte del centre;
  • concentrat en sis dies (35 hores).

L’avaluaci贸 se聽centra en el proc茅s de desenvolupament del projecte i no 煤nicament en els resultats obtinguts.

La qualificaci贸 茅s individual i s’incorpora al bloc de mat猫ries optatives de 4t curs, computant com a m铆nim el 50% d’aquest bloc.

Fonts:

Documents per a l’organitzaci贸 i la gesti贸 dels centres. Concreci贸 i desenvolupament del curr铆culum del batxillerat. 20/06/2014. Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework