Presentaci贸

Aqu铆 trobar脿s un buidat del curr铆culum reglat des de la perspectiva de l’educaci贸 per a la ciutadania global, els drets humans i la cultura de pau. Busquem identificar els elements de la legislaci贸 que contribueixen a aquestes finalitats del sistema educatiu, per tal de facilitar el seu desplegament en la programaci贸 de centre.

Aquesta secci贸 s’inicia el curs 2011-2012, amb el suport financer de l’AECID, en base als decrets estatals que establien els ensenyaments m铆nims per a les etapes d’infantil, prim脿ria, secund脿ria obligat貌ria i batxillerat. Els articles de l’ESO i el batxillerat catal脿 s’han anat actualitzant per a diferents projectes.

Visita tamb茅 la guia Compet猫ncies i EpD

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework