Guia did脿ctica per fomentar la diversitat i la no-disciminaci贸

Enlla莽 al recurs
Autoria: Associaci贸 La Xixa Teatre, amb el suport de l鈥橝juntament de Barcelona
Any: 2018
Etapa: Infantil
Idioma: Catal脿

Guia did脿ctica que cont茅 15 activitats pensades per abordar la diversitat durant els primers anys de la vida escolar, amb l’objectiu de generar espais d鈥檃prenentatge inclusius, en els quals la diversitat de formes de ser i de fer s鈥檈ntengui com un valor a fomentar des de les primeres edats.

Les tem脿tiques tractades s贸n: relacions intergrupals, estereotips i prejudicis, g猫neres i sexualitats, estructures familiars, comportament no verbal, salut i cos.

Les activitats van precedides de sis lectures b脿siques que serveixen de suport per dur-les a terme: aborden el concepte de diversitat, l’enfocament pedag貌gic de la guia, la interrelaci贸 de les activitats, consells pr脿ctics i suggeriments sobre com utilitzar la guia, i bases te貌riques necess脿ries per contextualitzar els fen貌mens relatius a la discriminaci贸 i les seves manifestacions en la primera inf脿ncia.

La primera edici贸 d鈥檃questa guia va ser elaborada en el marc del projecte Erasmus+ BODI: Diversitat cultural, cossos, g猫neres i salut en l鈥檈ducaci贸 infantil, finan莽at per la Comissi贸 Europea.

Etiquetes:, ,

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework