Guia Documentals per a la transformaci贸

Guia did脿ctica editada l’any 2010 per ACSUR-Las Segovias, entitat amb 脿mplia experi猫ncia en la formaci贸 i la realitzaci贸 de “documentals socials participatius”, que es perceben com a “eina de comunicaci贸 que serveix d’est铆mul per analitzar el m贸n que ens envolta i implicar-nos en la seva transformaci贸”. Entre d’altres, s’aborden les caracter铆stiques de la comunicaci贸 convencional i l’alternativa, el llenguatge i narrativa audiovisual, i les etapes d’elaboraci贸 d’un projecte audiovisual.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework