Gu铆a para chicos y chicas. C贸mo compartir la vida en igualdad

Guia editada pel Consell de les Dones del municipi de Madrid adre莽ada a joves per fomentar la igualtat de g猫nere. La publicaci贸 inclou informaci贸 i activitats coeducatives per a facilitar la reflexi贸 sobre la realitat de la igualtat entre homes i dones des de la promoci贸 de la conviv猫ncia i el respecte. Parteix de l’an脿lisi de les pr貌pies accions quotidianes, l’煤s del llenguatge, la corresponsabilitat en les tasques dom猫stiques, etc. per poder compartir la vida en igualtat.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework