Disseny industrial

Molts cops al dia agafem objectes mec脿nicament, gaireb茅 sense ser conscients d’aquesta acci贸. Per貌 驴com una persona que no t茅聽dits pot聽agafar objectes de聽manera senzilla i efica莽? 驴Com pot un infant聽amb pluridiscapacitat utilitzar聽una cadira de rodes el猫ctrica convencional que, per al seu 煤s, requereix unes capacitats cognitives que aquests infants聽no tenen o tenen molt limitades?

Llegir m茅s

Hackathons d’innovaci贸 social

Llista de trobades de programadors (o hackathons) i altres propostes similars que connecten iniciatives de defensa dels drets humans聽amb gent amb inquietuds per la tecnologia per fer realitat el binomi “innovaci贸 social”.

Llegir m茅s

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework