Hait铆 es nombre de mujer

Enlla莽 al recurs
Autoria: Mar Dom铆nguez (direcci贸), Associaci贸 Audiovisual Educar des de la Inf脿ncia
Any: 2016
Etapa: ESO
Idioma: Castell脿

Dues adolescents haitianes que havien estat filmades l’any 2011, amb 11 anys, tornen a gravar-se el 2016, ja adolescents, a la perruqueria on treballa una d’elles. Parlen sobre la situaci贸 del seu pa铆s (inseguretat, pobresa, dret a l’educaci贸) i el poder que a poc a poc han anat conquerint les dones.

V铆deo premiat al concurs 鈥淐urtmetratges per a Transformar el M贸n鈥 de l鈥橝CPP PV.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework