Hegoa

Enlla莽 al recurs
Institut d’Estudis sobre Desenvolupament i Cooperaci贸 Internacional de la Universitat del Pa铆s Basc que considera l’Educaci贸 per al Desenvolupament (ED) com una estrat猫gia imprescindible per a la transformaci贸 social.

Hegoa considera tamb茅 que l’ED ha de respondre a un enfocament feminista i intercultural com a principis de lectura de la realitat i de projecci贸 pol铆tica i educativa. Amb aquests principis, l’institut articula el seu treball mitjan莽ant estrat猫gies de formaci贸, investigaci贸, debat, xarxes i aliances.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework