Historias de debajo de la luna

Projecte del Centre Virtual Cervantes que pret茅n fomentar la reflexi贸 cr铆tica sobre la pr貌pia cultura i d’altres, revisant prejudicis i visions estereotipades. El material, pensat per al professorat d’espanyol, s’orienta a facilitar la comunicaci贸 entre persones de diferents cultures i tradicions, entenent l’aprenentatge d’altres lleng眉es com a eina d’acostament social. S’organitza a partir d’experi猫ncies d’alumnat de diferents proced猫ncies, que es completen amb entrevistes personals i la narraci贸 d’un conte relacionat amb la seva tradici贸 cultural. A cada apartat s’ofereixen suggeriments did脿ctics per a treballar a l’aula.

Acceso al material

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework