Historias del milenio

Enlla莽 al recurs
S猫rie de documentals produ茂da per El s贸tano.doc per a R脿dio Televisi贸 Espanyola, que recull hist貌ries de lluita i esfor莽 personal per superar condicions adverses. Es composa de 8 cap铆tols, inspirats en els Objectius de Desenvolupament de Mil路lenni de l’ONU, que mostren dures realitats de la m脿 dels seus protagonistes i la seva forma d’afrontar-les.

Cada curt va acompanyat d’alguns recursos i d’una entrevista a l’autor, que ofereix elements per abordar les diferents tem脿tiques presentades. Es pot accedir al contingut 铆ntegre dels cap铆tols progressivament, despr茅s de la seva emissi贸 en televisi贸.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework