Holocaust & Genocide Museum Exhibition

Accés a l’experiència
Autoria: City Arts and Technology High School, Envision Schools (EEUU)
Any: 2014
Etapa: Batxillerat

L’alumnat transforma l’institut en un museu multimèdia dedicat a la memòria i les lliçons de l’Holocaust.

El museu inclou disseny digital, obres de teatre, escultura, arts gràfiques, comentaris radiofònics, scrap-booking, monuments i molt més. Cada grup és responsable de crear i implementar una exposició temàtica, històrica i rellevant que explori algun aspecte del genocidi i la noció d’elecció humana i responsabilitat en el cas de circumstàncies inimaginables. Per tal de crear la seva peça, l’alumnat sintetitza i aplica el contingut de Ciències Socials, Llengua, Ciències Integrades, Alfabetització Acadèmica, Art i Mitjans Digitals.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework