How Covid-19 is changing the world: a statistical perspective

Enlla莽 al recurs
Autoria: Comit猫 de Coordinaci贸 d’Activitats Estad铆stiques (CCSA) de les Nacions Unides

Informes estad铆stics sobre com la COVID-19 est脿 afectant diferents aspectes de la vida p煤blica i privada, des de les fluctuacions econ貌miques i ambientals fins als ingressos, l’educaci贸, l’ocupaci贸, la viol猫ncia o els serveis p煤blics. Tamb茅 posen en relleu els efectes per a alguns subgrups de poblaci贸 com les dones i la inf脿ncia, aix铆 com per regions geogr脿fiques.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework