ICCS 2016 International report: Becoming Citizens in a Changing World

Enlla莽 al recurs
Autoria: Schulz, Wolfram; Ainley, John; Fraillon, Julian; Losito, Bruno; Agrusti, Gabriella; Friedman, Tim
Editorial: International Association for the Evaluation of Eduation Achievement (IEA)
Lloc: Amsterdam
Any: 2016
Idioma: Angl猫s

L’Estudi Internacional d’Educaci贸 C铆vica i per a la Ciutadania 2016 investiga les formes en qu猫 la joventut est脿 preparada per assumir el seu rol ciutad脿 en 24 pa茂sos en la segona d猫cada del segle XXI. Estudia el coneixement i la comprensi贸 per part dels i les estudiants del civisme i la ciutadania, aix铆 com les seves actituds, percepcions i activitats relacionades amb aquests 脿mbits.

 

En base a mostres d’estudiants representatives a nivell nacional (94.000 estudiants en total), l’estudi tamb茅 examina les difer猫ncies entre pa茂sos en relaci贸 amb aquests resultats d’educaci贸 c铆vica i per a la ciutadania, i explora com les difer猫ncies entre pa茂sos es relacionen amb les caracter铆stiques dels i les estudiants, els seus contextos escolars i comunitaris i les caracter铆stiques nacionals. L’ICCS 2016 茅s una continuaci贸 i una extensi贸 de l’ICCS 2009.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework