INEbase (Institut Nacional d’Estadística)

Enllaç al recurs
Autoria: Institut Nacional d’Estadística (INE)
INEbase emmagatzema la informació estadística de l’INE a internet. Per a cada operació estadística, inclou una pàgina amb les últimes dades, els resultats detallats, l’última nota de premsa, el calendari de disponibilitat de dades i tota la informació metodològica i descriptiva. També té una pàgina amb les estadístiques territorials.

D’altra banda, INEbase presenta un apartat d'”Informació estadística europea“, amb una selecció de continguts divulgatius traduïts castellà i enllaços d’actualitat; un apartat d'”Indicadors de l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible“, amb dades estadístiques per mesurar els 232 indicadors de seguiment dels ODS; un apartat d'”Indicadors econòmics i financers“, i un apartat d'”Informació estadística per a l’anàlisi de l’impacte de la crisi COVID-19“.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework