Objectiu 7. Energia assequible i no contaminant

ODS 7 EnergiaGarantir l’acc茅s a una energia assequible, segura, sostenible i moderna per a tothom.

Garantir l’acc茅s universal a serveis d’energia assequibles, fiables i moderns. Augmentar substancialment el percentatge de l’energia renovable en el conjunt de fonts d’energia. Duplicar la taxa mundial de millora de l’efici猫ncia energ猫tica. Augmentar la cooperaci贸 internacional per tal de facilitar l’acc茅s a la investigaci贸 i a les tecnologies energ猫tiques no contaminants, i promoure la inversi贸 en infraestructures energ猫tiques i tecnologies d’energia no contaminant.

>> Per saber-ne m茅s: Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, explicats per l’ONU

>> Problem脿tiques relacionades amb aquest ODS al Mapamundi interactiu dels Drets Humans

DRETS HUMANS

Aquest objectiu treballa aquests articles de la Declaraci贸 Universal dels Drets Humans:

Article 3. Tota persona t茅 dret a la vida, a la llibertat i a la seguretat.

Article 25. Tota persona t茅 dret a un nivell de vida adequat que li asseguri (aix铆 com a la seva fam铆lia) la salut i el benestar, i especialment l’alimentaci贸, el vestit, l’habitatge, l’assist猫ncia m猫dica i els serveis socials necessaris; t茅 aix铆 mateix dret a les assegurances en cas d’atur, malaltia, invalidesa, vidu茂tat, vellesa i altres casos de p猫rdua dels seus mitjans de subsist猫ncia per circumst脿ncies independents de la seva voluntat.

Article 28. Tota persona t茅 dret que s鈥檈stableixi un ordre social i internacional en qu猫 els drets i llibertats proclamats a la Declaraci贸 es facin plenament efectius.

APRENENTATGES DE CIUTADANIA GLOBAL

RECURSOS DID脌CTICS

Recursos visuals

energia no contaminante

GUIES TEM脌TIQUES

PROPOSTES DE RECERCA

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework