Objectiu 9. Ind煤stria, innovaci贸 i infraestructura

Construir infraestructures resilients, promoure la industrialitzaci贸 inclusiva i sostenible i fomentar la innovaci贸.

ODS 9 Industria innovaci贸n e infraestructura

Desenvolupar infraestructures fiables, sostenibles, resilients i de qualitat per donar suport al desenvolupament econ貌mic i el benestar hum脿. Promoure una industrialitzaci贸 inclusiva i sostenible. Augmentar l’acc茅s de les petites empreses industrials i altres empreses als serveis financers. Promoure l’adopci贸 de tecnologies i processos industrials nets i ambientalment racionals. Augmentar la investigaci贸 cient铆fica i millorar la capacitat tecnol貌gica dels sectors industrials. Incrementar de forma significativa l’acc茅s a la tecnologia de la informaci贸 i les comunicacions i esfor莽ar-se per facilitar l’acc茅s universal i assequible a Internet.

>> Per saber-ne m茅s: Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, explicats per l’ONU

>> Problem脿tiques relacionades amb aquest ODS al Mapamundi interactiu dels Drets Humans

DRETS HUMANS

Aquest objectiu treballa aquests articles de la Declaraci贸 Universal dels Drets Humans:

Article 22. Tota persona t茅 dret a la seguretat social, i a obtenir, mitjan莽ant l’esfor莽 nacional i la cooperaci贸 internacional, tenint en compte l’organitzaci贸 i els recursos de cada Estat, la satisfacci贸 dels drets econ貌mics, socials i culturals, indispensables a la seva dignitat i al lliure desenvolupament de la seva personalitat.

Article 28. Tota persona t茅 dret que s’estableixi un ordre social i internacional en qu猫 els drets i llibertats proclamats a la Declaraci贸 es facin plenament efectius.

APRENENTATGES DE CIUTADANIA GLOBAL

RECURSOS DID脌CTICS

GUIES TEM脌TIQUES

PROPOSTES DE RECERCA

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework