InteRed

Acc茅s a la xarxa
Idioma:聽Castell脿

Xarxa de Centres Educatius per al Desenvolupament i la Ciutadania Global. Pret茅n impulsar processos socioeducatius continuats que promoguin una ciutadania global cr铆tica, responsable i compromesa amb la transformaci贸 de la realitat local i global per construir un m贸n m茅s just, equitatiu i respectu贸s amb la diversitat i amb el Medi Ambient.

Per a aix貌, la xarxa proposa treballar l’Educaci贸 per al Desenvolupament i la Ciutadania Global (EpDCG) amb els diferents col路lectius de la comunitat educativa: equips directius, professorat, alumnat, fam铆lies i personal no docent, de manera que es converteixi en un enfocament global que impregni la vida dels centres.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework