Internal Displacement Monitoring Centre (IDMC) 

Enllaç al recurs
Autoria: Norwegian Refugee Council (NRC)
L’IDMC proporciona dades i anàlisis sobre el desplaçament intern a tot el món. Publica el Global Report on Internal Displacement, amb xifres i anàlisis sobre les persones desplaçades internes per catàstrofes, conflictes i violència, i l’Internal Displacement Index, que combina informació sobre els impactes del desplaçament, el context en què es produeix i els esforços dels governs per abordar-lo.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework