Projecte Recerca per a la pau

La recerca聽com a estrat猫gia did脿ctica d’educaci贸 per a la pau, els drets humans i la ciutadania global

A Catalunya, tot l’alumnat de batxillerat realitza un treball individual de recerca, amb l’objectiu principal de desenvolupar una de les compet猫ncies generals de l’etapa: la compet猫ncia en recerca. Aquest proc茅s mant茅 un gran potencial per incidir en la cultura de pau i desaprendre viol猫ncies, aprofundint en l’educaci贸 en drets humans i per a la ciutadania global.

Recerca pau webA fi de promoure aquesta dimensi贸 educativa inherent al proc茅s de recerca, estem impulsant diferents projectes en col路laboraci贸 amb ajuntaments,entitats, centres educatius i la Universitat de Barcelona, amb les premisses seg眉ents:

  • La recerca聽com a contingut procedimental present en el curr铆culum de totes les etapes educatives, des d’infantil fins a la universitat.
  • La recerca聽com a estrat猫gia did脿ctica id貌nia en educaci贸 per a la pau, els drets humans i la ciutadania global.
  • L’aprenentatge-servei com a estrat猫gia d’integraci贸 curricular de l’educaci贸 per a la pau i la ciutadania global en els estudis universitaris.
  • El treball de recerca聽com a oportunitat d’integraci贸 curricular de l’educaci贸 per a la pau al batxillerat.
  • La recerca聽aplicada com a pr脿ctica d’aprenentatge-servei als centres de secund脿ria.

Visita el bloc del projecte per con猫ixer els diferents recursos i activitats que anem generant al voltant d’aquest enfocament 猫tic de la recerca.

Bloc de Recerca per a la Pau

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework