Seminari: Investigar educa en ciutadania

Programa
Formulari d’inscripció (fins al 28/01/16)

Quina funció té la pregunta en les nostres activitats educatives? Com incidim en l’educació per a la ciutadania global i els drets humans des de la recerca científica?


Seminari Investigar educa ciutadaniaSobre aquestes i altres preguntes, parlarem i debatrem al seminari gratuït per internet “Investigar educa en ciutadania”, de 30 hores de dedicació, que tindrà lloc de l’1 de febrer al 30 d’abril del 2016 a través del Campus Obert de la Universitat de Barcelona.

L’aprenentatge basat en indagació és una de les estratègies didàctiques idònies en educació per a la ciutadania global. La investigació de problemàtiques de l’entorn permet revelar no només les desigualtats i violències del món actual, sinó també com es protegeixen i defensen els drets humans en el món globalitzat.

Partint d’aquesta base, el seminari vol afavorir la trobada entre professorat compromès amb l’educació per a la ciutadania global que hagi experimentat la indagació en activitats d’aula.

La formació es basarà en la sistematització de les experiències educatives dels i les participants en aquest àmbit; i comptarà, també, amb l’experiència i els recursos formatius generats pel programa Recerca per a la pau (de l’Institut de Ciències de l’Educació UB i la Fundació Solidaritat UB), dedicat al suport de treballs de recerca de batxillerat.

FITXA DEL CURS

  • Títol: Investigar educa en ciutadania
  • Modalitat: On-line
  • Dates: De l’1 de febrer al 30 d’abril del 2016
  • Durada: 30 hores de dedicació
  • Preu: Gratuït
  • Inscripció: Fins al 28 de gener del 2016
  • Requisits de certificació*: Realització de les activitats en els terminis establerts (setmanals)

*Les activitats certificades per l’ICE tenen els mateixos efectes per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Les activitats reconegudes per una administració educativa són homologables per la resta d’administracions educatives de l’Estat.

MÉS INFORMACIÓ

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework