Seminari: Investigar educa en ciutadania

Programa
Formulari d’inscripci贸聽(fins al 28/01/16)

Quina funci贸 t茅聽la pregunta en les nostres activitats educatives? Com incidim en l’educaci贸 per a la ciutadania global i els drets humans des de la recerca cient铆fica?


Seminari Investigar educa ciutadaniaSobre aquestes i altres preguntes, parlarem i debatrem al seminari gratu茂t per internet “Investigar educa en ciutadania”, de 30 hores de dedicaci贸, que tindr脿 lloc de l’1 de febrer al 30 d’abril del 2016 a trav茅s del Campus Obert聽de la Universitat de Barcelona.

L’aprenentatge basat en indagaci贸 茅s una de les estrat猫gies did脿ctiques id貌nies en educaci贸 per a la ciutadania global. La investigaci贸 de problem脿tiques de l’entorn permet revelar no nom茅s les desigualtats i viol猫ncies del m贸n actual, sin贸 tamb茅 com es protegeixen i defensen els drets humans en el m贸n globalitzat.

Partint d’aquesta base, el seminari vol afavorir la trobada entre professorat comprom猫s amb l’educaci贸 per a la ciutadania global que hagi experimentat la indagaci贸 en activitats d’aula.

La formaci贸 es basar脿 en la sistematitzaci贸 de les experi猫ncies educatives dels i les participants en aquest 脿mbit; i comptar脿, tamb茅, amb l’experi猫ncia i els recursos formatius generats pel programa Recerca per a la pau (de l’Institut de Ci猫ncies de l’Educaci贸 UB i聽la Fundaci贸 Solidaritat UB), dedicat al suport de treballs de recerca de batxillerat.

FITXA DEL CURS

  • T铆tol: Investigar educa en ciutadania
  • Modalitat: On-line
  • Dates: De l’1 de febrer al 30 d’abril del 2016
  • Durada: 30 hores de dedicaci贸
  • Preu:聽Gratu茂t
  • Inscripci贸:聽Fins al 28 de gener del 2016
  • Requisits de certificaci贸*:聽Realitzaci贸 de les activitats聽en els terminis establerts聽(setmanals)

*Les activitats certificades per l’ICE tenen els mateixos efectes per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formaci贸 permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Les activitats reconegudes per una administraci贸 educativa s贸n homologables per la resta d’administracions educatives de l’Estat.

M脡S INFORMACI脫

 

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework