L’avaluació com a clau de volta

L’avaluació reflecteix allò al qual donem valor del Treball de recerca, de forma que esdevé la clau de volta d’aquest projecte educatiu. Per a una avaluació formativa, centrada en l’aprenentatge, convé que l’avaluació es desenvolupi de forma continuada i planificada amb els objectius de:

  • reconèixer els aprenentatges assolits per promoure la confiança de l’estudiant en les pròpies capacitats;
  • identificar els aprenentatges pendents de desenvolupar per determinar els que prioritzem en cada moment.

A partir d’aquestes observacions, l’avaluació orienta sobre les tasques següents a acordar amb l’estudiant en cada etapa de la investigació.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework