L’avaluaci贸 com a clau de volta

L’avaluaci贸 reflecteix all貌 al qual donem valor del Treball de recerca, de forma que esdev茅 la clau de volta d’aquest projecte educatiu.聽Per a una avaluaci贸 formativa, centrada en l’aprenentatge, conv茅 que l’avaluaci贸 es desenvolupi de forma continuada i planificada amb els objectius de:

  • recon猫ixer els aprenentatges assolits per promoure la confian莽a de l’estudiant en les pr貌pies capacitats;
  • identificar els aprenentatges pendents de desenvolupar per determinar els que prioritzem en cada moment.

A partir d’aquestes observacions, l’avaluaci贸 orienta sobre les tasques seg眉ents a acordar amb l’estudiant en cada etapa de la investigaci贸.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework