Guia de procediments

La guia de procediments es lliura a l鈥檌nici del marc te貌ric, una vegada l鈥檈studiant ha definit i redactat l鈥檕bjectiu de recerca.

FAR per a l’estudiant

Aquest document detalla les tasques concretes a realitzar per passar d鈥檜na fase a una altra de la recerca. Es tracta d’un instrument d’avaluaci贸 formativa que permet a l’estudiant con猫ixer les activitats espec铆fiques que haur脿 de realitzar per avan莽ar en les etapes de la recerca.

Descarregar en PDF

En el moment en qu猫 es presenta la guia a l’estudiant, les primeres quatre tasques ja han estat elaborades. Es marquen com a realitzades i es procedeix a clarificar les tasques que portaran a la confecci贸 del marc te貌ric. No 茅s necessari presentar en detall la resta de tasques. L’estudiant ha de conservar la guia a la seva carpeta de projecte i cada fase es coneixer脿 (s’aprendr脿) en el moment de posar-la en pr脿ctica. En la primera presentaci贸 nom茅s es recorda que el gruix de la recerca vindr脿 a continuaci贸 (recollida, processament i an脿lisi de dades), de manera que l’estudiant pugui gestionar de forma aut貌noma el seu temps.

left right
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework