Guia de procediments

La guia de procediments es lliura a l’inici del marc teòric, una vegada l’estudiant ha definit i redactat l’objectiu de recerca.

FAR per a l’estudiant

Aquest document detalla les tasques concretes a realitzar per passar d’una fase a una altra de la recerca. Es tracta d’un instrument d’avaluació formativa que permet a l’estudiant conèixer les activitats específiques que haurà de realitzar per avançar en les etapes de la recerca.

Descarregar en PDF

En el moment en què es presenta la guia a l’estudiant, les primeres quatre tasques ja han estat elaborades. Es marquen com a realitzades i es procedeix a clarificar les tasques que portaran a la confecció del marc teòric. No és necessari presentar en detall la resta de tasques. L’estudiant ha de conservar la guia a la seva carpeta de projecte i cada fase es coneixerà (s’aprendrà) en el moment de posar-la en pràctica. En la primera presentació només es recorda que el gruix de la recerca vindrà a continuació (recollida, processament i anàlisi de dades), de manera que l’estudiant pugui gestionar de forma autònoma el seu temps.

left right
Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework