Guia de procediments

La guia de procediments es lliura a l鈥檌nici del marc te貌ric, una vegada l鈥檈studiant ha definit i redactat l鈥檕bjectiu de recerca.

FAR per a l’estudiant

Aquest document detalla les tasques concretes a realitzar per passar d鈥檜na fase a una altra de la recerca. Es tracta d’un instrument d’avaluaci贸 formativa que permet a l’estudiant con猫ixer les activitats espec铆fiques que haur脿 de realitzar per avan莽ar en les etapes de la recerca.

Descarregar en PDF

En el moment en qu猫 es presenta la guia a l’estudiant, les primeres quatre tasques ja han estat elaborades. Es marquen com a realitzades i es procedeix a clarificar les tasques que portaran a la confecci贸 del marc te貌ric. No 茅s necessari presentar en detall la resta de tasques. L’estudiant ha de conservar la guia a la seva carpeta de projecte i cada fase es coneixer脿 (s’aprendr脿) en el moment de posar-la en pr脿ctica. En la primera presentaci贸 nom茅s es recorda que el gruix de la recerca vindr脿 a continuaci贸 (recollida, processament i an脿lisi de dades), de manera que l’estudiant pugui gestionar de forma aut貌noma el seu temps.

left right
Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework