Documentar el proc茅s

La recerca聽cient铆fica 茅s una activitat ling眉铆stica: cal documentar per escrit cada fase i element de la investigaci贸.

  • La redacci贸 correspon en tot moment a聽l’estudiant, que hi聽ha de fer聽servir el seu propi llenguatge. El llenguatge anir脿 millorant al llarg de la recerca, per貌 des de l’inici 茅s fonamental que l’estudiant se senti autor/a del seu treball.
  • Com a autor/a, els escrits de l’estudiant expressen el seu pensament i, a m茅s, s贸n聽una oportunitat de reflexi贸 sobre la pr貌pia recerca. Per al tutor/a, aquests escrits s贸n una oportunitat d’escolta activa, que聽茅s聽la base per orientar el projecte de l’estudiant i comentar aspectes espec铆fics de la investigaci贸, tant a nivell cient铆fic com 猫tic i ciutad脿, que facin avan莽ar la recerca.
  • Per tot aix貌, el que escriu l’estudiant 茅s correcte en la mesura聽que expressi el seu pensament. A partir d’aqu铆, col路laborem per millorar-ho.

L鈥檌nforme de recerca es va generant al llarg de tot el proc茅s.

ProduccionsEscritesDescarregar en PDF

A m茅s d鈥檃questes produccions escrites, conv茅 que l鈥檈studiant crei聽un arxiu, una carpeta f铆sica i digital聽amb tots els materials聽(en qualsevol suport i format) generats durant聽la recerca, que puguin informar sobre el proc茅s: fotografies, enregistraments sonors, resums o esquemes de documents consultats, instruments d鈥檃valuaci贸…

El diari de recerca contribueix a la documentaci贸 del proc茅s, recull idees i reflexions que s’inclouen en la interpretaci贸 de dades, les conclusions, etc.

left right
Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework