Qualificaci贸 a 1r de batxillerat

Tot i que l鈥檃lumnat 茅s conscient de la necessitat d鈥檃van莽ar el treball de recerca de batxillerat al llarg del 1r curs, sovint prioritza les proves d’avaluaci贸 d鈥檃ltres mat猫ries i arriba al juny sense aven莽os substancials.

Tanmateix, algunes tasques del treball de recerca es relacionen de forma directa amb compet猫ncies, continguts i criteris d鈥檃valuaci贸 de mat猫ries comunes de 1r de batxillerat. A continuaci贸 es proposen lliuraments parcials de tasques de recerca que podrien computar en la qualificaci贸 de les seg眉ents mat猫ries:

left right
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework