Diana de valoraci贸 inicial

Aquesta diana de valoraci贸 inicial s’utilitza en el marc de tutories grupals, per comprendre les caracter铆stiques del coneixement cient铆fic i, mitjan莽ant el di脿leg, avan莽ar en la concreci贸 d’objectius de recerca que reuneixin certs criteris de rigor cient铆fic.

Fitxa per a l鈥檈laboraci贸 de propostes per al treball de recer

Descarregar en PDF

  • Cada estudiant redacta, amb les seves paraules, l’objectiu o q眉esti贸 que es planteja investigar sobre el tema triat.
  • S’organitzen grups d’entre 2 i 6 estudiants, que conversen entre ells de forma aut貌noma.
  • Cada estudiant llegeix el seu objectiu de recerca i la resta del grup li comenta en quina mesura聽creu que compleix cadascun dels criteris de valoraci贸: recerca clara, objectiva, realitzable, comprovable i pr貌pia, tot conversant sobre els motius d’aquesta valoraci贸.
  • A partir dels comentaris i aportacions del grup, l’estudiant va introduint millores en la redacci贸 del seu objectiu o q眉esti贸 d’investigaci贸.
  • Els resultats de l’activitat es posen en com煤 amb la persona formadora, per refor莽ar la comprensi贸 sobre els criteris de rigor de la recerca cient铆fica.
left right
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework