Del marc te貌ric al disseny metodol貌gic

A partir del marc te貌ric, l’estudiant pot definir criteris d’an脿lisi sobre la q眉esti贸 a investigar.

A partir d’aquests criteris i del coneixement acumulat durant l’elaboraci贸 del marc te貌ric, s’acaben de determinar les t猫cniques de recollida i an脿lisi de dades i es dissenyen els instruments de recerca.

fonts informacio脡s possible que, durant l’elaboraci贸 del marc te貌ric, l’estudiant hagi accedit a investigacions pr猫vies que inspirin aquest disseny: fonts d’informaci贸 a l’abast (per exemple, les ONG especialitzades que han publicat sobre la q眉esti贸 de recerca), estrat猫gies de recerca…

Durant l’elaboraci贸 del marc te貌ric poden trobar-se, fins i tot, estudis previs amb instruments de recerca ja experimentats que l’estudiant pot aplicar a la seva investigaci贸. Per exemple, es poden trobar estudis d’opini贸 realitzats a partir d’enquestes que l’estudiant pot replicar en el seu context; i, posteriorment, comparar els resultats de la seva recerca amb els d’aquests estudis previs.

En s铆ntesi, el disseny metodol貌gic implica les seg眉ents tasques:

  • Identificar criteris d’an脿lisi, a partir dels continguts del marc te貌ric, que permetin donar resposta a l’objectiu de recerca.
  • Definir les t猫cniques de recollida de dades que s’aplicaran.
  • Dissenyar els instruments de recollida i processament de dades.
  • Planificar la recollida, processament i an脿lisi de dades.
  • Procedir a la revisi贸 猫tica de la recerca en cotutoria.

Recursos per al disseny metodol貌gic

left right
Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework