Mapa mental

S’utilitza en la primera trobada d’orientaci贸 de l’estudiant.

MapaTemaDescarregar en PDF

Es comen莽a a completar per l’el路lipse central i, a partir de les q眉estions del voltant, s’avan莽a en la concreci贸 de l’objectiu.

脡s un recurs perqu猫 l’estudiant reflexioni sobre all貌 que li interessa de la q眉esti贸 a investigar, aix铆 com la relaci贸 d’aquestes inquietuds amb els drets humans. A partir de les seves respostes, s’inicia un di脿leg per identificar l铆nies d’investigaci贸.

Una vegada decidit l’objectiu d’investigaci贸, els continguts del mapa serveixen de gui贸 per a la redacci贸 de la primera part de la introducci贸: quin tema he escollit, per qu猫 m’interessa aquest tema, per qu猫 茅s important aquest tema (a partir de l’orientaci贸, quins drets afecta) i quin coneixement nou es pret茅n aportar. A partir d’aquesta presentaci贸, redactarem quin 茅s l’objectiu o pregunta que guia la聽investigaci贸.

En l’el路lipse central es trobaran els termes clau per iniciar el marc te貌ric de la recerca.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework