Material de suport

Vers un batxillerat com a comunitat de recerca compromesa amb el treball i amb el m贸n

Un espai espec铆fic dins del moodle del centre centralitza els materials i comunicacions sobre el Treball de recerca.

Inclou:

  • F貌rum de coordinaci贸, en qu猫 la coordinaci贸 de batxillerat i la tutoria de grup publiquen els anuncis de tasques, lliuraments, activitats d’aula…
  • F貌rum de tutoria de recerca, que pot organitzar-se en grups separats per permetre la comunicaci贸 entre la tutoria de recerca i l’alumnat que tutoritza.
  • Materials de suport, com pautes, llistes de comprovaci贸, documents informatius, diapositives de presentacions expertes… S’organitzen seq眉encialment per etapes de recerca, de forma que proporcionen una primera base d’orientaci贸 per a l’alumnat.

L’alumnat necessita informaci贸 continuada durant el proc茅s de recerca:

  • Abans d’iniciar el treball, necessita con猫ixer en qu猫 consisteix el Treball de recerca de batxillerat, la normativa general que l’afecta, com s’organitza i com s’avalua al centre.
  • Durant la recerca, s’anuncien activitats, tasques i terminis, seguint la planificaci贸 del centre, junt amb els materials de suport.
  • Al final de la recerca, l’alumnat requereix informaci贸 sobre el sistema de qualificaci贸 del treball, els resultats de la seva avaluaci贸 i opcions per a la comunicaci贸 de les recerques.

Tota aquesta informaci贸 es transmet de forma oral en les sessions de tutoria del grup i tutoria de la recerca. L’脌gora (el moodle) 茅s un registre per escrit que refor莽a aquesta comunicaci贸 interpersonal b脿sica.

Per saber-ne m茅s:

Menoyo D铆az, Mar铆a del Pilar. Educar la mirada cient铆fica del alumnado de secundaria en el marco de los objetivos del desarrollo sostenible, educar para una ciudadan铆a global en un momento de cambio educativo. A: Modelling in Science Education and Learning [en l铆nia]. [Espanya]: Instituto Universitario de Matem谩tica Pura y Aplicada, Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia, 2020. Juliol de 2020, volum 13(2) [consulta: 16 de febrer de 2022]. ISSN 1988-3145. Disponible a: <https://polipapers.upv.es/index.php/MSEL/article/view/13790/12924>


Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework