Suport a la recerca

El programa聽Recerca per la ciutadania global vol posar de relleu la dimensi贸 猫tica dels treballs de recerca de batxillerat, des de la constataci贸 que la cultura de pau i la cultura de viol猫ncia emergeixen durant el proc茅s de recerca, incideixen en la seva orientaci贸 i en condicionen els resultats. Alhora, Recerca per la ciutadania global destaca el potencial educatiu d鈥檃quests treballs; espec铆ficament, en relaci贸 a l鈥educaci贸 per a la pau, els drets humans i la ciutadania global.

Actualment, Recerca per la ciutadania global es desenvolupa en centres educatius p煤blics de la ciutat de Barcelona (on compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona) i municipis de l’脌rea Metropolitana. El programa inclou les activitats seg眉ents:

Activitats-Recerca-Pau

Visita la p脿gina web sobre el programa

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework