T猫cniques de recerca

Per investigar en q眉estions de drets humans, podem fer entrevistes, enquestes, observacions i experimentacions; per貌 hi ha moltes altres t猫cniques d’investigaci贸 i, de fet, cada estudiant pot dissenyar les seves, sempre que li permetin obtenir dades emp铆riques per respondre a l’objectiu d’investigaci贸.

Coher猫ncia, pertin猫ncia i validesa s贸n els criteris b脿sics a tenir en compte durant el disseny metodol貌gic. A partir d’aqu铆, creativitat!

I tu, com investigues per a la ciutadania global?

[fes clic aqu铆 per descarregar la imatge en PDF]

>>> Bibliografia de t猫cniques de recerca

left right

Algunes t猫cniques

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework