Tècniques de recerca

Per investigar en qüestions de drets humans, podem fer entrevistes, enquestes, observacions i experimentacions; però hi ha moltes altres tècniques d’investigació i, de fet, cada estudiant pot dissenyar les seves, sempre que li permetin obtenir dades empíriques per respondre a l’objectiu d’investigació.

Coherència, pertinència i validesa són els criteris bàsics a tenir en compte durant el disseny metodològic. A partir d’aquí, creativitat!

I tu, com investigues per a la ciutadania global?

[fes clic aquí per descarregar la imatge en PDF]

>>> Bibliografia de tècniques de recerca

left right

Algunes tècniques

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework