IUCN Red List of Threatened Species

Enlla莽 al recurs
Autoria: International Union for Conservation of Nature and Natural Resources (IUCN)
Tipologia de dades: Qualitatives
Naturalesa de la font: Secund脿ria

La Llista Vermella d’Esp猫cies Amena莽ades de la Uni贸 Internacional per a la Conservaci贸 de la Natura (IUCN), creada el 1964, mostra l’estat de risc d’extinci贸 global d’esp猫cies animals, fongs i vegetals; i, per tant, 茅s un indicador cr铆tic de la salut de la biodiversitat del m贸n.

Respecte a cada esp猫cie, proporciona informaci贸 sobre l’abast, la mida de la poblaci贸, l’h脿bitat i l’ecologia, aix铆 com l’煤s i/o el comer莽, les amenaces i les accions de conservaci贸.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework